Deprecated: Function eregi() is deprecated in /var/www/dts24bg/scripts/content_text.php on line 3 Съвременни решения за бизнес пътувания
ПерсоналностПрофесионализъмПрисъствиеПартньорство

INCENTIVES & MORE

Партньори

П факторът

DERPART TRAVEL SERVICE предлага  съвременни, професионални и ефективни решения за Вашите бизнес пътувания. Вярваме, че в допълнение на информационите технологии в туристическата индустрия Вие се нуждаете и от индивидуално внимание и консултация. 

Персоналност

90px_persoenlich_rdax_90x90.jpg

Личният контакт с клиента е в основата на нашата работа и най-важния фактор за успешни бизнес отношения. Трябва да се познаваме взаимно, за да избегнем недоразуменията и за да се концентрираме върху работата. При необходимост бихме Ви посетили във вашия офис и ще се радваме да ви посрещнем по всяко време при нас.

повече


Професионализъм

90px_professionell_rdax_90x90.jpg

Факторът know-how. Организирането на бизнес пътувания и всички въпроси свързани с тази тема са станали значително по сложни и неясни. Необходимо е да се работи с професионалисти, които имат опит и чувство за развитие, за да се постигне контрол върху разходите за слижебни пътувания.

повече

Присъствие

90px_praesent_rdax_90x90.jpg

Резервации online за полети, хотели, коли под наем. В допълнение online-check in, проверка на резервации. Може да се възползвате от присъствието ни online на www.dts24.bg по всяко време когато имате необходимост.

повече


Партньорство

90px_90px_partnerschaftlich_rdax_90x90.jpg

Разбираме отношенията с клиента ни като партньорство. Партньорството е значим фактор, който се е превърнал в активна цел на DERPART TRAVEL SERVICE. Ние искаме да си сътрудничим и да работим добре заедно, защото само при работа в екип e възможно едно успешно сътрудничество.

повече

Newsletter

Регистрирайте се за ежемесечен бюлетин
въведете Вашият Email

Анкета

Използвате ли
бонус програмите на авиокомпаниите, като средство за намаляване на Вашите разходи за бизнес пътувания?
Да
Не
   

Ваканционни пътувания online