Deprecated: Function eregi() is deprecated in /var/www/dts24bg/scripts/content_text.php on line 3 Партньорство
ПерсоналностПрофесионализъмПрисъствиеПартньорство

INCENTIVES & MORE

Партньори

Партьорство partnerschaftlich_motiv_rdax_250x164_100.jpg

Ние разбираме взаимоотношенията с клиентите като партньорство, което се гради на взаимно доверие. Само така е възможно при сложни ситуации да се стига до решения, от които всички страни са удоволетворени от постигнатите резултати. Ние отделяме специално внимание на нашите клиенти. По пътя към достигане на целите Ви имате партньор, който Ви обслужва професионално.

Може да търсите партньорство във всички наши услуги. Така например по отношение на възстановяване на ДДС, което сте заплатили за услуги по време на Вашия престой в чужбина. Към днешна дата можем да поискаме въстановяване на ДДС в над 20 страни. Често компаниите, за да избегнат бюрократични процедури пренебрегват тази възможност. Не бива да позволявате този шанс да ви се изплъзва. Важно е да се използват всички контакти и търсенето на ефективно и бързо обслужване. Заплащате такса за услугата само след възстановяване на ДДС-то. Точно това ние разбираме като партньорство.

Предлагаме Ви възможността да се запознаете и използвате специални бонус програми на авиокомпании, хотелски вериги и други. В света има около 120 програми и те могат да бъдат използвани ефикасно, за да донесат полза както на Вас така и на Вашите служители. Като Ваши партньори с удовоствие ще Ви консултираме на тази тема.

Ние се отнасяме към партньорството сериозно. Опитайте!

Newsletter

Регистрирайте се за ежемесечен бюлетин
въведете Вашият Email

Анкета

Използвате ли
бонус програмите на авиокомпаниите, като средство за намаляване на Вашите разходи за бизнес пътувания?
Да
Не
   

Ваканционни пътувания online